0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 16GB Wit
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 16GB Wit
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 16GB Wit
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 16GB Wit
Gebruikte iPhone 4S 16GB Wit bestellen? Deze mobiele telefoon is nu te koop voor een zeer scherpe prijs. Vandaag besteld is morgen in huis.

€179,00

€499,00 Incl. btw
Merk: Apple

Gebruikte Iphone 4 16GB

Wil je graag een iPhone, maar heb je er geen zin in om hier veel geld voor neer te tellen? Kies dan voor een gebruikte iPhone 4 16GB. De tweedehands iPhones op onze website, zijn eerst door een strenge kwaliteitscontrole gegaan. Zo zijn deze gecontroleerd door een expert. Hierdoor ben je er dus zeker van dat je een tweedehands iPhone 4 koopt, die zo als nieuw is voor een scherpe prijs.

 

Videobellen en een 5 megapixel camera

De iPhone beschikt over tal van functies, zoals videobellen met FaceTime, een 5 megapixel camera aan de achterzijde met een flitser en een tweede frontcamera aan de voorkant. De iPhone 4 16GB beschikt over een Retina-display. Bovendien is deze iPhone dunner en sneller dan zijn voorgangers.

 

Trendy en stijlvol design

Het design van deze iPhone is trendy en stijlvol. Dankzij de snelle processor kun je snel navigeren, gamen en internetten. Verder kun je heel gemakkelijk e-mails versturen, sms’en, Facebooken, appen, Instagram checken en muziek luisteren. Net zoals de voorgaande iPhones, is de iPhone 4 16GB voorzien van een appstore en iTunes. Je vindt hier dan ook honderden apps en je hebt je favoriete muziek zo gedownload.

 

Het geheugen

De iPhone 4 16GB is geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt hier een aantal apps, filmpjes, foto’s en muziek op kwijt. Als je van plan bent om meer apps, games, beeldbestanden en muziek op je telefoon te plaatsen, dan raden wij je een gebruikte iPhone 4 met een grotere geheugencapaciteit aan, zoals de iPhone 4 32GB of 64GB.

 

Simlock vrij, bijna nieuw en twaalf maanden garantie

Als je een gebruikte iPhone 4 16GB bij ons aanschaft, dan is deze helemaal simlock vrij en ziet er als nieuw uit. Deze smartphone voldoet aan dezelfde eisen als de nieuwe toestellen van Apple. Bovendien krijg je twaalf maanden garantie op deze iPhone. De gebruikte iPhone wordt geseald in een doos geleverd en je krijgt alle accessoires die bij het toestel horen nieuw. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen