0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 32GB Zwart
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 32GB Zwart
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 32GB Zwart
  • Apple Gebruikte iPhone 4S 32GB Zwart
Gebruikte iPhone 4S 32GB Zwart online kopen? De beste GSM aanbieding die u in lange tijd heeft gezien.

€199,00

€599,00 Incl. btw
Merk: Apple

Gebruikte iPhone 4 32GB

De iPhone 4 is sneller en dunner dan zijn voorgangers. Deze beschikt over tal van functies, zoals videobellen met FaceTime, een goede 5 megapixel camera met flitser en een perfect werkende frontcamera. Verder bevat de iPhone 4 32GB een Retina-display, waarmee de beelden nog beter en scherper worden weergegeven. 

 

Trendy en stijlvol design

De iPhone 4 heeft een trendy en stijlvol design. Dankzij het goede besturingssysteem kun je snel gamen, internetten en navigeren. Verder kun je heel gemakkelijk sms’en, appen, social media checken en muziek luisteren. In de appstore vind je tientallen apps die je kunt downloaden. Verder bevat deze telefoon ook iTunes, waar je heel veel muziek op vindt. Zo kun je deze iPhone dus ook gebruiken als een iPod.

                                        

De geheugencapaciteit

Deze 32GB iPhone beschikt over twee keer zoveel geheugen als de 32GB iPhone. Je kunt hier dan ook tientallen apps, games, filmpjes, foto’s en songs op kwijt. Deze telefoon is dan ook zeer geschikt voor grootgebruikers. De ingebouwde batterij gaat veertien uur mee op 2G en 7 uur op 3G.

 

A-klasse kwaliteitsgarantie

Alle gebruikte iPhones die je op onze website vindt, zijn door een strenge kwaliteitscontrole gegaan. Deze gebruikte iPhone 4 32GB beschikt over een A-klasse kwaliteitsgarantie, vertoont minimale sporen van gebruikersschade en functioneert nog uitstekend. Bovendien is deze iPhone gecheckt door een team van technische experts. De telefoon is getest en voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen waaraan een iPhone moet voldoen.

 

Twaalf maanden garantie

Als je deze gebruikte iPhone 4 32GB bij ons aanschaft, dan is deze simlock vrij. Qua prestaties doet deze gebruikte iPhone 4 niet onder voor een compleet nieuwe telefoon. De smartphone voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als de nieuwste toestellen van Apple.  Wij leveren deze iPhone geseald in een doos af, inclusief nieuwe accessoires. Je krijgt twaalf maanden garantie op de telefoon. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen