0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 4 16GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4 16GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4 16GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4 16GB Wit
Refurbished Iphone 4 16GB wit online kopen? Een goedkope apple iphone bestellen kan hier.

€149,00

€499,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iphone 4 16GB

Als je nog nooit een iPhone hebt gehad en overweegt om er eentje aan te schaffen, is het een goed idee om voor een refurbished iPhone 4 16GB te kiezen. Deze smartphone bewijst dat de oudere modellen van Apple zeker niet vergeten mogen worden. Deze telefoon is slechts 9 mm dik, weegt maar 137 gram, heeft een hoogte van 115 mm en een breedte van 59 mm.  
                     

Veel functionaliteiten

De iPhone 4  16GB is een combinatie van een smartphone met een iPod. Iets dat weer geweldig is voor alle muziekliefhebbers. Daarnaast beschikt de telefoon over nog veel meer functionaliteiten, zoals

  • FaceTime: dankzij de frontcamera, kun je videobellen
  • Een 5 megapixel camera aan de achterkant, welke geschikt is voor HD
  • Een Dual-core Apple A4 processor
  • Een LED-flitser in de camera
  • Verbeterde volumeknoppen
  • iPhone OSS 4 besturingssysteem 

Strak en trendy design

Het design is strak en trendy tegelijk. Dankzij de snelle processor kun je heel snel en soepel navigeren en gamen. Verder kun je even snel een e-mail versturen, appen, sms’en, Facebook en Instagram bekijken en muziek luisteren. Natuurlijk vind je een app-store op de iPhone. Hier tref je een enorme keuze aan honderden apps. In iTunes kun je weer je favoriete muziek downloaden. Zo kun je je iPhone dus ook als iPod gebruiken. 
 

Kies de juiste opslagcapaciteit

Deze refurbished iPhone beschikt over een opslagcapaciteit van 16GB. Je kunt hier dus redelijk veel apps en games op kwijt. Ben je van plan om veel op je telefoon op te slaan? Kies dan voor de iPhone 4 met een opslagcapaciteit van 32GB. 
 

Een flinke kostenbesparing

Al je bij ons een refurbished iPhone 4 16GB aanschaft, dan betekent dit dan u een tweedehands iPhone bestelt, die optimaal werkt. Alle gebruikte en beschadigde onderdelen hebben wij vervangen voor nieuwe onderdelen. Zo zijn de batterij, speakers, knoppen, microfoon en de gehele behuizing vervangen. Hierdoor doet een refurbished iPhone 4 qua prestaties dus niet onder voor een nieuwe, veel duurdere, iPhone. Dit levert dus een flinke kostenbesparing op. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen