0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 4 32GB Zwart
  • Apple Refurbished iPhone 4 32GB Zwart
  • Apple Refurbished iPhone 4 32GB Zwart
  • Apple Refurbished iPhone 4 32GB Zwart
Een refurbished iphone 4 32GB zwart bestellen? Besteld u deze goedkope telefoon dan heeft u hem morgen in huis.

€179,00

€599,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 4 32GB

De iPhone is ontzettends populair. Deze smartphone is uitgegroeid tot een van de meest gewilde telefoons ter wereld. Dit is ook niet zo vreemd, want de iPhone is snel, werkt eenvoudig en heeft een stijlvol design. Hierdoor is de iPhone voor iedereen geschikt. Het innovatieve besturingssysteem IOS zorgt ervoor dat je snel een app kunt vinden, je mail kunt checken of je Facebookpage kunt bezoeken. In de app store vind je honderden handige apps die leven leuker en makkelijker maken. 

De Apple iPhone 4 is de opvolger van de iPhone 3. Deze werkt nét even wat sneller en beter dan zijn voorganger. Je kunt deze heel goed gebruiken voor simpel, dagelijks gebruik. Met deze telefoon kun je e-mails versturen, appen, sms’en, muziek luisteren en de laatste updates lezen op social media.
 

Waarom kiezen voor de iPhone 4?

Als je nog nooit een iPhone hebt gehad en er over denkt om er eentje aan te schaffen, dan geven wij je hier een aantal redenen om voor de iPhone 4 te kiezen:

-       Een eenvoudige navigatie: je vindt alles snel en makkelijk

-       Strak en trendy design: met de iPhone 4 kom je goed voor de dag

-       Snelle processor: dankzij het innovatieve besturingsprogramma kun je heel soepel navigeren en gamen

-       De appstore: deze smartphone bevat een ingebouwde appstore waar je honderden goedgekeurde apps kunt downloaden. 
 

Opslagcapaciteit van 32 GB

Deze refurbished iPhone bevat een opslagcapaciteit van 32GB. Hier kun je dus tal van apps, games, video’s en afbeeldingen op kwijt. Als je niet van plan bent om een grote hoeveelheid data op te slaan, kun je ook kiezen voor een refurbished iPhone 4 met een opslagcapaciteit van 16GB. 

Als je een refurbished iPhone 4 32GB wilt bestellen, dan sturen wij je een iPhone toe die voor honderd procent goed werkt. We hebben alle gebruikte en beschadigde onderdelen vervangen voor nieuwe onderdelen. Verder is de smartphone door een expert gecheckt. Deze tweedehands iPhone doet dus niet onder voor een nieuwe, veel duurdere telefoon. Wij leveren de refurbished iPhone 4 geseald en in een originele doos bij je thuis af. Je krijgt twaalf maanden garantie op je aankoop. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen