0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 4S 16GB Zwart
  • Apple Refurbished iPhone 4S 16GB Zwart
  • Apple Refurbished iPhone 4S 16GB Zwart
  • Apple Refurbished iPhone 4S 16GB Zwart
Refurbished iPhone 4S 16GB zwart online bestellen bij netnietnieuw.eu. Een goedkopere iphone kopen was nog nooit zo makkelijk.

€199,00

€499,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iphone 4S zowel 16GB

De Apple iPhone 4S 16Gb is een geweldige 3,5 inch smartphone. Deze telefoon is een stuk sneller dan zijn voorganger en het is de eerste iPhone met de voice-assistent Siri. De 4s is de opvolger van de iPhone 4. Met zijn 140 gram is de iPhone erg licht van gewicht.
 

Meer specificaties

Ondanks het feit dat dit toestel er hetzelfde uit als zijn voorganger, beschikt deze iPhone wel over veel meer specificaties, zoals een betere antenne en nog meer snelheid. De iPhone 4s bevat een metalen middenframe, een glazen scherm en een stijlvolle glazen achterkant. Verder is deze telefoon voorzien van een voor- en een achtercamera. Met de 1.2 megapixel frontcamera kun je prima videobellen. De 8.0 camera schiet scherpe foto’s en maakt duidelijke filmpjes.
 

Snel navigeren, gamen en internetten

Dankzij de snelle en goede processor kun je lekker snel navigeren, gamen en internetten. Je kunt gemakkelijk appen, sms’en, Facebooken, muziek luisteren of een e-mail versturen. Eigenlijk is de iPhone 4s een telefoon en iPod tegelijk.
 

16GB opslagcapaciteit

Deze iPhone 4s beschikt over een opslagcapaciteit van 16GB. Hier kun je dus voldoende apps, games en documenten op kwijt voor dagelijks gebruik. Als je van plan bent om meer op je telefoon op te slaan, kun je ook kiezen voor een refurbished iPhone met een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB.
 

Voordelig en kwaliteit

Als je kiest voor een refurbished iPhone 4s 16GB, dan kies je voor een voordelige telefoon van een optimale kwaliteit. Alle gebruikte onderdelen zijn vervangen voor nieuwe, originele Apple-onderdelen. Daarnaast is de telefoon teruggezet naar de fabrieksinstellingen.  Verder beschikt deze smartphone over een compleet nieuwe behuizing. Voordat we deze naar je verzenden, wordt de telefoon eerst door een expert gecheckt. Zo weet je dus zeker dat de iPhone optimaal werkt en je er lang plezier van hebt. Na je bestelling, sturen wij deze iPhone geseald in een originele doos naar je toe. Verder krijg je twaalf maanden garantie op je telefoon. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen