0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 4S 32GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4S 32GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4S 32GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4S 32GB Wit
Refurbished iPhone 4S 32GB wit kopen? Voor 22.00 online bestellen is morgen in huis.

€229,00

€599,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 4S 32GB

iPhones worden steeds populairder. Dit is natuurlijk ook niet zo vreemd, want deze smartphone is niet alleen snel, maar ziet er ook prachtig uit en is heel erg snel. Helaas, is een iPhone erg duur. Om deze reden sluiten de meeste mensen dan ook een compleet abonnement af, waarbij ze de telefoon maandelijks afbetalen. 

Wil je niet vastzitten aan een abonnement, maar wil je wel graag een iPhone kopen? Dan kun je een refurbished iPhone aanschaffen. Dit is een voordelige, tweedehands telefoon die volledig is gerepareerd. Je bent helemaal weinig geld kwijt, als je voor een ouder model kiest, zoals de iPhone 4S. Ondanks dat deze iPhone wat ouder is, doet deze niet onder voor de nieuwere versies.

 

Voice-assistent en een slimme camera

De iPhone 4s werkt erg snel, beschikt over een voice-assistent en is heel licht van gewicht. Daarnaast bevat deze smartphone nog tal van andere specificaties, zoals een glazen scherm, een metalen middenframe en een glazen achterkant. De frontcamera van 1.2 megapixels werkt prima om mee te videobellen, zoals FaceTimen. Met de 8.0 megapixel camera kun je weer prachtige plaatjes schieten. Verder herkent deze camera tien gezichten tegelijkertijd.

 

iOs

De iPhone 4s beschikt oorspronkelijk over het besturingssysteem 5 iOs. Wij hebben deze refurbished iPhone echter voorzien van een nieuwere versie. Dankzij het snelle besturingssysteem kun je eenvoudig navigeren, goed internetten, apps downloaden, gamen, sms’en en Facebooken. Aangezien je met de iPhone 4s ook goed muziek kunt luisteren, is deze smartphone een iPod en telefoon tegelijk.

 

Allemaal nieuwe onderdelen

Als je een refurbished iPhone 4s 32Gb bij ons koopt, dan betekent dit dat je een iPhone krijgt die voor honderd procent goed werkt. We hebben alle gebruikte onderdelen voor nieuwe, originele onderdelen vervangen. Zo zijn de batterij, de speakers, de microfoon, de knoppen en de behuizing vervangen. De iPhone 4s 32Gb is dus net niet nieuw, maar ziet er wel nieuw uit. Wat betreft de prestaties en het uiterlijk is deze dan ook niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone. Bovendien krijg je ook nog eens twaalf maanden garantie op deze refurbished iPhone 4s.  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen