0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 4S 64GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4S 64GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4S 64GB Wit
  • Apple Refurbished iPhone 4S 64GB Wit
Refurbished iPhone 4S 64GB wit online kopen? Bij ons voor 22 uur besteld is morgen de iPhone al in huis.

€249,00

€699,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 4s 64Gb

De Apple iPhone 4s 64Gb is een snel werkende smartphone, met een voice-over assistent. Deze iPhone werd ruim 5 jaar geleden uitgebracht, maar is nog steeds heel erg populair. Dit is ook niet zo vreemd, want de 4s doet niet onder voor zijn opvolger. Zo werkt deze smartphone supersnel, is licht van gewicht en is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

 

Superslimme camera

Deze iPhone beschikt over diverse specificaties, zoals een 8.0 megapixel camera,  waarmee je perfect kunt fotograferen en filmen. Deze camera is ook nog eens superslim, want hij herkent tien gezichten tegelijkertijd. De 1.2 megapixel frontcamera is geschikt voor videobellen. Daarnaast beschikt de iPhone 4s 64GB over een glazen scherm, een glazen achterkant en een metalen middenframe. Verder kun je met deze smartphone natuurlijk ook bellen, sms’en, whatsappen, internetten en muziek luisteren. In de app-store kun je talloze apps downloaden.

 

Ruime opslagcapaciteit

De iPhone 4s 64GB beschikt over een ruime opslagcapaciteit. Je kunt hier tal van filmpjes, games, apps en foto’s op kwijt. Als je niet van plan bent om zoveel op je smartphone op te slaan, dan kun je ook kiezen voor een refurbished iPhone 4s van 16GB of 32GB.

 

Hoge kwaliteit voor een fijne prijs

Als je refurbished iPhone 4s 64GB bij ons bestelt, dan haal je hiermee een optimaal werkende iPhone in huis. Deze beschikt over een hoge kwaliteit en werkt even goed als een nieuw exemplaar. Verder is deze smartphone teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Voordat wij de iPhone versturen, wordt deze eerst door onze expert gecontroleerd. Deze voert dezelfde testen uit als die in de Apple store. De gebruikte onderdelen, zoals de batterij en de behuizing zijn altijd vervangen voor nieuwe, originele Apple onderdelen. Daarnaast heb je twaalf maanden garantie op je iPhone. Wij leveren deze altijd geseald in een doos bij je thuis af. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen