0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 16GB
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 16GB
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 16GB
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 16GB
Refurbished

€289,00

€599,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 5 16GB

De iPhone 5 werd vier jaar geleden door Apple geïntroduceerd en is nog steeds een van de meest favoriete modellen. Deze iPhone is hier, bij netnietnieuw.eu, in het zwart en wit verkrijgbaar. Het opslaggeheugen van dit model is 16GB. Ook al is de iPhone 5 al een aantal jaren geleden uitgebracht, toch doet deze absoluut niet onder voor zijn opvolgers.

 

De specificaties

De iPhone 5 heeft een dunner,  hoger scherm dan de voorgangers en heeft een achterkant van geanodiseerd aluminium. Daarnaast is deze iPhone uitgerust met een lightning aansluiting, een snelle processor en beschikt over het nieuwste besturingssysteem (iOs 9.3) van Apple. De resolutie van het multitouch beeldscherm is 1136 bij 640 pixels. Deze iPhone is, met zijn 112 gram, zeer licht. De batterij van deze smartphone gaat bijna tien uur mee. Verder beschikt deze telefoon over een voor- en achtercamera. De 1.2 megapixel frontcamera is geschikt om mee te FaceTimen. Met de 8.0 megapixel camera kun je foto’s en filmpjes maken van een topkwaliteit. Verder kan je hier ook mee filmen. Een groot pluspunt van deze camera is, dat deze ook nog eens over een gezichtsherkenning beschikt.

 

16GB opslagcapaciteit   

Deze smartphone heeft een opslagcapaciteit van 16GB. Dit is genoeg voor dagelijks gebruik. Zo kan je hier een aantal games, apps, foto’s en documenten mee opslaan. Wil je meer op je iPhone plaatsen? Kies dan voor een iPhone van 32 of 64 GB.

 

Een perfecte iPhone

Als je deze refurbished iPhone bij ons koopt, dan wordt deze eerst door een expert gecontroleerd. Deze voert dezelfde telefoontest uit als in de Apple-stores. Dankzij deze vakkundige controle, ben je er dus zeker van dat je een perfect functionerende iPhone krijgt. Het toestel wordt geseald in een doos bij je afgeleverd. Verder krijg je twaalf maanden garantie op je aankoop. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen