0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 64GB
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 64GB
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 64GB
  • Apple Refurbished iPhone 5 Zwart 64GB
Refurbished Iphone 5 zwart 64GB aanschaffen? Onze Apple aanbieding van €339 is zeer scherp.

€339,00

€899,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 5 64 GB

Ben je van plan om een iPhone te kopen, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Kies dan voor een refurbished iPhone, zoals de iPhone 5 met een geheugen van 64GB. Deze tweedehands iPhone werkt perfect en doet niet onder voor een nieuwe smartphone. Zo zijn de knoppen, behuizing, speakers en batterij vervangen voor nieuwe, originele onderdelen. Als je een refurbished iPhone bestelt, haal je dus een bijna nieuwe telefoon in huis. Het enige verschil is, dat je hier veel minder voor betaalt, dan voor een compleet nieuwe iPhone.

 

Snel en gebruiksvriendelijk

De iPhone 5 is nog steeds een populair model. Dit komt, omdat deze telefoon over diverse specificaties beschikt en snel is. Daarnaast is dit model zeer eenvoudig te bedienen. De iPhone 5 heeft een stijlvol uiterlijk en een achterkant van geanodiseerd aluminium. Verder beschikt dit model over een Apple-store, een lightning aansluiting, het nieuwste besturingssysteem en een voor- en achtercamera. Met de 1.2 megapixel frontcamera kun je heel goed videobellen, zoals FaceTimen. De 8.0 megapixel achtercamera is zeer geschikt om scherpe foto’s en filmpjes mee te maken. Deze camera beschikt ook nog eens over gezichtsherkenning.

 

Ruim geheugen

Deze refurbished iPhone heeft een geheugen van 64 GB. Dit betekent dus dat je hier tal van games, apps, foto’s, filmpjes, muziek en documenten op kwijt kan. Zo kun je alle belangrijke documenten dus op je iPhone opslaan. Als je minder op je telefoon wilt opslaan, kun je ook kiezen voor een refurbished iPhone 5 van 16 of 32GB.

 

Controle en garantie

Wil je deze refurbished iPhone graag bestellen? Dan verzekeren wij je dat je hiermee een perfect werkende telefoon aanschaft. Voordat wij de telefoon naar je toesturen, laten we deze eerst nog controleren door een expert. Bij de controleren wordt dezelfde test uitgevoerd als in de Apple stores. Bovendien krijg je ook nog eens twaalf maanden garantie op je telefoon. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen