0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 5C Groen 16GB
  • Apple Refurbished iPhone 5C Groen 16GB
  • Apple Refurbished iPhone 5C Groen 16GB
  • Apple Refurbished iPhone 5C Groen 16GB
Refurbished iPhone 5C Groen 16GB kopen? Goedkope mobiel voor 22 uur bestellen is morgen in huis.

€279,00

€499,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 5C 16GB

De iPhone 5C 16Gb is de opvolger van de iPhone 4S en net even iets lichter, dunner en sneller dan zijn voorganger. Je kunt hier supersnel mee internetten via 4G en prachtige, scherpe foto’s mee maken.

 

Goedkopere variant van de iPhone 5

De iPhone 5C 16Gb is de goedkopere variant van de iPhone 5 16GB. Deze telefoon heeft verschillende kleuren als achterzijde. Iets dat Apple voor deze variant nog nooit had laten zien. Hierdoor is de iPhone 5C dan ook een unieke telefoon. Met een andere kleur, geef je je telefoon dan ook een nieuwe uitstraling.

 

Diverse functionaliteiten

De iPhone 5C heeft een 4-inch scherm en beschikt over diverse functionaliteiten, zoals een 1.2 megapixel frontcamera, waarmee je perfect kunt videobellen en FaceTimen. De 8.0 megapixel camera is voorzien van gezichtsherkenning, videostabilisatie en ledflash. De batterij gaat acht tot tien uur mee.

 

De geheugencapaciteit

Deze refurbished iPhone 5C beschikt over een geheugen van 16GB. Hierdoor is de telefoon dan ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt hier diverse apps, filmpjes, songs en foto’s op kwijt. De apps kun je downloaden in de appstore, die standaard op de iPhone staat. Wil je nét iets meer op je iPhone plaatsen? Kies dan voor een refurbished iPhone 5C 32 GB of 64GB.

 

Niet van nieuw te onderscheiden

Een refurbished iPhone 16GB is qua uiterlijk en prestaties niet van nieuw te onderscheiden, maar is wel veel voordeliger dan een compleet nieuw exemplaar. Voordat wij deze iPhone versturen, wordt deze eerst gecontroleerd door een expert. Er wordt dan getest of alle functionaliteiten optimaal werken. Hierbij wordt dezelfde test uitgevoerd als in de Apple-store. Je krijgt twaalf maanden garantie op het toestel. De telefoon wordt geseald, in een originele doos, bij je thuis afgeleverd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen