0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 5C Wit 32GB
  • Apple Refurbished iPhone 5C Wit 32GB
  • Apple Refurbished iPhone 5C Wit 32GB
  • Apple Refurbished iPhone 5C Wit 32GB
Refurbished iPhone 5C Wit 32GB aanschaffen? Deze mobiele telefoon nu kopen is morgen in huis.

€319,00

€599,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 5C 32GB

De Apple iPhone 5c 32GB is een prachtige smartphone, waarvan je de kleur kunt veranderen. Deze smartphone heeft verschillende kleuren als achterzijde. Iets dat Apple daarvoor nog nooit had laten zien.

 

De iPhone 5C is technisch gelijk aan de iPhone 5. Deze is echter net ets goedkoper. De telefoon heeft een 4-inch scherm en is net even iets lichter en sneller dan zijn voorganger, de 4S.

 

Scherpe foto’s maken

Deze telefoon beschikt over een frontcamera en een camera. De 1.2 megapixel frontcamera geeft een scherp beeld en je kunt er dan ook goed mee FaceTimen. Met de 8.0 megapixel camera kun je prachtige, scherpe plaatjes schieten. Bovendien bevat deze camera gezichtsherkenning, ledflash en videostabilisatie.

 

Het geheugen

Deze refurbished iPhone 5C bevat twee keer zoveel geheugen als het 16GB model. Daarmee is deze telefoon vooral geschikt voor grootgebruikers. Je kunt hier honderden foto’s, filmpjes en songs op kwijt. Ook voor games en apps is er genoeg ruimte. De apps vind je in de App Store, die standaard op iedere iPhone is geplaatst.

 

Niet van nieuw te onderscheiden

Een refurbished iPhone 5C 16GB is niet van een nieuwe iPhone te onderscheiden. Alle gebruikte onderdelen zijn vervangen voor nieuwe, originele onderdelen. Zo zijn de knoppen, batterij, speakers en de gehele behuizing vervangen voor nieuwe onderdelen. Hierdoor ziet de refurbished iPhone 5C er als nieuw uit. Qua prestaties doet deze telefoon dan ook niet onder voor een nieuw exemplaar. Het enige verschil is de prijs; voor een refurbished iPhone 5C betaal je veel minder dan voor een nieuwe telefoon.

 

Twaalf maanden garantie

Als je een refurbished iPhone 5C 32GB bij ons bestelt, dan wordt deze eerst gecontroleerd door een expert. Deze voert dezelfde test uit zoals die in de Apple winkel wordt gedaan. Wij sturen de iPhone geseald, in een originele doos naar je toe. Daarnaast krijg je twaalf maanden garantie op de telefoon. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen