0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 5S Wit 64GB
  • Apple Refurbished iPhone 5S Wit 64GB
  • Apple Refurbished iPhone 5S Wit 64GB
  • Apple Refurbished iPhone 5S Wit 64GB
Refurbished iPhone 5S wit 64GB, bij ons de beste deal! Vandaag voor 22.00 kopen is morgen in huis.

€409,00

€899,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 5S 64GB

De Apple iPhone 5S is nog net even iets sneller, lichter, uitgebreider en beter dan de iPhone 5. Zo beschikt deze smartphone over een vingerafdrukherkenning en een betere camera. Dankzij deze vele functies haal je met deze iPhone 5S 64GB dan ook het maximale in huis. 

De iPhone 5S heeft haast hetzelfde uiterlijk als de iPhone 5. Echter de binnenkant verschilt heel veel. De processor is veel sneller en de telefoon is voorzien van TouchID; hiermee gebruik je je vingerafdruk als ontgrendelcode. Zo beveilig je je iPhone dus nog beter.

 

Nieuw besturingssysteem

Wij hebben deze refurbished iPhone 5S 64GB voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Apple; iOs 9.3.1. Verder vind je hier de appstore op, waar je tientallen apps van kunt downloaden. Op deze 64GB iPhone kan je tal van games, apps, foto’s, filmpjes en songs kwijt.

 

8.0 camera met dubbele lens

De iPhone 5S 64GB bevat een frontcamera en camera. Met de 8.0 megapixel camera kun je prachtige foto’s maken. Dankzij de dubbele flitser zijn de kleuren nog natuurlijker. Verder kun je met deze camera ook filmen, zoals slowmotion filmen. Met de 1.2 frontcamera kun perfect videobellen, zoals FaceTimen. Dit is het standaard videobel-programma van Apple. FaceTime is standaard op de iPhone geïnstalleerd.

 

Batterij van topkwaliteit

De batterij is echt van topkwaliteit en gaat zeer lang mee. Je kunt hier ruim tien uur mee bellen op 3G en acht uur mee internetten. Verder beschikt deze iPhone over een lightning-dockconnector, waarmee je je telefoon met de computer kunt verbinden.

 

Niet van nieuw te onderscheiden

De refurbished iPhone 64GB is niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone. De behuizing is vervangen voor een nieuwe, net zo als alle gebruikte onderdelen. Verder is deze iPhone gecheckt door een expert. Deze heeft dezelfde test uitgevoerd, zoals die in de Applestores wordt gedaan. Dankzij deze professionele check ben je er dus zeker van dat je een perfect werkende telefoon aanschaft, welke qua prestaties niet verschilt van een nieuwe. Het enige voordeel is echter, dat je voor deze refurbished iPhone veel minder betaalt dan een nieuwe. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen