0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Apple Refurbished iPhone 6 Space Grey 128GB
  • Apple Refurbished iPhone 6 Space Grey 128GB
  • Apple Refurbished iPhone 6 Space Grey 128GB
  • Apple Refurbished iPhone 6 Space Grey 128GB
Refurbished iPhone 6 Space Grey 128GB bestellen? Deze mobiele telefoon simlock vrij kopen kan nu bij netnietnieuw.eu. Voor 22 uur besteld is morgen in huis.

€749,00

€999,00 Incl. btw
Merk: Apple

Refurbished iPhone 6 128GB

De iPhone 6 is een van de beste smartphones van dit moment. Dankzij de vele functionaliteiten en zijn trendy uiterlijk is deze iPhone zeer populair. De iPhone 6 128GB is razendsnel, superdun en beschikt over een groter scherm dan de voorgaande modellen. Het is dan ook dé perfecte smartphone.

 

Stijlvol, duurzaam en sterk

De iPhone 6 beschikt over ronde hoeken. Hierdoor ziet deze telefoon er zeer stijlvol uit. Verder is de iPhone 6 erg licht en heeft deze een groter scherm dan de voorgaande modellen. Bij de productie zijn enkel kwalitatief hoogstaande materialen gebruikt. Hierdoor is deze iPhone dus erg duurzaam, sterk en stootvast.

 

Scherpe camera’s

De camera’s werken nét even iets beter dan de vorige iPhones. De 1.2 frontcamera geeft een scherper beeld en werkt dan ook perfect om mee te videobellen. De 8.0 iSight-camera bevat een dubbele lens, gezichtsherkenning, videostabilisatie en een slowmotionfunctie. Hiermee kun je dan ook perfect gekleurde foto’s mee schieten en filmpjes maken. Verder heeft de iPhone 6 een TouchID homeknop. Dankzij deze vingerafdrukherkenning bescherm je je telefoon nog meer en beter tegen diefstal.

 

Enorme geheugencapaciteit

Dankzij de enorme geheugencapaciteiten van 128GB kun je tientallen apps, filmpjes, foto’s, songs en games op deze iPhone kwijt. Deze iPhone bevat standaard een appstore en iTunes, waar je talloze apps en muziek kunt downloaden.  Ook de batterij van de iPhone 6 gaat net even iets langer mee dan zijn voorgangers; veertien uur in plaats van tien uur.

 

Een telefoon van topkwaliteit

Als je een refurbished iPhone 6 128 GB bij ons aanschaft, dan garanderen wij je een telefoon van topkwaliteit. Deze doet qua prestaties en uiterlijk niet onder voor een nieuwe iPhone. Het enige verschil is, dat je voor deze refurbished iPhone 6 veel minder betaalt, dan voor een nieuwe telefoon. Voordat wij deze iPhone naar je versturen, wordt deze eerst gecontroleerd door een expert. Vervolgens verzenden wij deze geseald en in een originele doos naar je adres. Wij leveren deze iPhone altijd met twaalf maanden garantie. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen