0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

De bijzondere voordelen van een refurb iPhone

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • Geplaatst in iPhone refurb
  • 0

Veel mensen denken dat ze uitsluitend de mogelijkheid hebben om te kiezen voor een nieuwe of voor een gewone, tweedehandse iPhone. Dat is echter niet zo, in tegendeel. Misschien heeft u er nog niet eerder van gehoord, maar tegenwoordig is ook het kopen van een refurb iPhone bijzonder interessant te noemen. Eigenlijk kan een dergelijk toestel aanzien worden als een mix van een oud en een nieuw exemplaar. Bij een refurb iPhone is het namelijk zo dat diverse onderdelen zijn vervangen door nieuwe en bovendien wordt ze geleverd sealed in de originele doos. Tel daar ook nog eens bij op dat u kunt rekenen op 12 maanden garantie en u heeft meer dan voldoende goede redenen om er voor te kiezen om een refurb iPhone te bestellen!

Nieuwe batterij voor een uitstekende batterijduur

Het mag ondertussen dus wel duidelijk zijn dat u bij een zogenaamde refurb iPhone steevast kunt rekenen op verschillende nieuwe onderdelen. Over enkele van deze onderdelen hebben we het verder in dit artikel, maar laat ons nu toch al even stil blijven staan bij het feit dat de oude batterij bij een refurb iPhone altijd wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Dit zorgt er voor dat u altijd kunt rekenen op een uitstekende batterijduur, iets wat bij gewone tweedehandse toestellen uiteraard lang niet altijd het geval is, in tegendeel. Een refurb iPhone biedt u wat dit betreft dan ook eigenlijk precies dezelfde batterijduur als het geval zou zijn wanneer u er voor zou kiezen om een nieuw exemplaar in huis te halen en dat is toch absoluut een voordeel die u niet over het hoofd kunt zien.

Visueel als nieuw

Een tweede zeer sterke troef welke is verbonden aan een refurb iPhone gaat schuil in het feit dat een dergelijk toestel er visueel eigenlijk als nieuw uitziet. Dit heeft alles te maken met het feit dat niet alleen de batterij wordt vervangen, hetzelfde geldt eveneens voor alle knoppen van het toestel evenals voor de complete behuizing. Ook dit is een uniek voordeel van een refurb iPhone waar u bij een gewoon tweedehands toestel uiteraard alleen maar van kunt dromen. Wanneer u een refurb iPhone aankoopt zult u hoe dan ook steeds vast kunnen stellen dat deze op visueel vlak absoluut niet onder hoeft te doen voor een compleet nieuw toestel en dat geeft toch altijd een beetje een extra goed gevoel!

Een keuze uit een groot aantal verschillende toestellen

Wanneer u ook geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een refurb toestel is het altijd interessant wanneer u een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Dat is doorgaans geen enkel probleem. Neem nu bijvoorbeeld hier bij Netnietnieuw.eu. Wij hebben voor onze klanten een zeer groot en bovendien erg uitgebreid aanbod samengesteld bestaande uit de beste refurb toestellen tegen een zeer zacht prijskaartje. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mogelijkheid om een net niet nieuwe iPhone 6 met 128 GB opslag in huis te halen? Dat is geen enkel probleem. Wilt u graag genoegen nemen met een wat ouder toestel of bent u specifiek op zoek naar een iPhone 4S omdat deze nog over een kleiner beeldscherm beschikt? Ook in dat geval zult u merken dat er in het aanbod met refurb iPhones, bijvoorbeeld hier bij Netnietnieuw.eu meer dan voldoende mogelijkheden zijn terug te vinden.

Een goedkope iPhone zonder langdurige verplichtingen

Bijzonder veel mensen zijn op zoek naar een iPhone om te kopen, maar hebben daarvoor slechts een beperkt budget voor handen. Dit zorgt er voor dat het kopen van een compleet nieuw toestel doorgaans niet tot de mogelijkheden behoort. Dat hoeft er echter niet voor te zorgen dat u geen iPhone in uw bezit kunt krijgen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in te tekenen op één van de verschillende aanbiedingen die door providers worden aangeboden met betrekking tot de iPhone, maar daarnaast is het ook mogelijk om ene refurb iPhone in huis te halen. Deze laatste mogelijkheid groeit de laatste jaren aanzienlijk op vlak van populariteit. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Mensen vinden het tegenwoordig namelijk alles behalve fijn wanneer ze zichzelf moeten verbinden aan zeer lange contracten. Dat is bij een aanbieding van een provider doorgaans altijd het geval, maar dat geldt gelukkig niet voor het bestellen van een refurb iPhone. Dit toestel koopt u namelijk gewoon aan zonder dat u rekening dient te houden met langdurige, periodieke betalingen.

Refurb iPhone met garantie en sealed in doos!

De reeds aangehaalde voordelen in dit blogartikel zal de interesse in een refurb iPhone bij veel mensen reeds aanzienlijk doen toenemen. Er is echter nog meer. Wanneer u een gewone, tweedehandse iPhone aankoopt is de kans zeer groot dat deze niet meer in een doos zit of dat deze aanzienlijk is beschadigd. Dat is bij een refurb iPhone niet het geval. Wanneer u een dergelijk toestel bestelt hier bij Netnietnieuw.eu kunt u er steeds op rekenen dat deze sealed in een doos wordt geleverd. Bovendien is er nog goed nieuws, want net als bij een nieuw toestel het geval is kunt u ook bij een refurb iPhone rekenen op 12 maanden garantie! Dit zijn stuk voor stuk zeer interessante redenen om er voor te kiezen om een refurb iPhone in huis te halen!

Een refurb iPhone bestellen bij Netnietnieuw.eu

Bovenstaande informatie over een refurb iPhone heeft u ongetwijfeld weten te overtuigen van het feit dat er zeer veel interessante voordelen verbonden zijn aan het kopen van een dergelijk toestel. Een refurb iPhone bestellen zorgt er in ieder geval voor dat u de beschikking heeft over een bijna nieuwe smartphone die u kunt bestellen tegen een zeer interessant prijskaartje. Bovendien kunt u zoals reeds aangegeven altijd rekenen op een optimale batterijduur omwille van het feit dat de oude batterij werd vervangen en ziet het toestel er helemaal als nieuw uit. Het mag dan ook duidelijk zijn, heeft u er altijd al van gedroomd om de beschikking te hebben over een iPhone, maar heeft u niet voldoende budget voor het aanschaffen van een compleet nieuw toestel? In dat geval is het in huis halen van een refurb iPhone voor u ongetwijfeld een bijzonder interessante keuze! U haalt een dergelijke refurb iPhone in huis tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Netnietnieuw.eu!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.