0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

De interessantste acties mobiele telefoons

Providers pakken doorheen het jaar verschillende keren uit met acties mobiele telefoons die u soms gewoon van uw stoel blazen. De laatste nieuwe iPhone voor 1 euro? Het is perfect mogelijk. Dergelijke acties mobiele telefoons spreken uiteraard heel veel mensen aan, in het bijzonder diegene die op zoek zijn naar een nieuwe provider en / of een nieuwe abonnement willen afsluiten. Hoewel deze acties op het eerste zicht misschien zeer interessant mogen zijn zit er altijd een vervelend addertje onder het gras die vaak pas na het intekenen op de actie in kwestie duidelijk wordt. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een iPhone tegen een lagere prijs te kopen, maar wilt u niet vast zitten aan een lange contractduur? In dat geval kan het kopen van een refurbished iPhone een zeer interessant alternatief zijn.

Een nieuwe smartphone voor een spotprijs

Wanneer we de acties mobiele telefoons die regelmatig op de wereld worden losgelaten van naderbij gaan bekijken kunnen we meteen een aantal zaken vaststellen. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat er altijd voorwaarden aan verbonden zijn. Neem nu bijvoorbeeld eens de zogenaamde bundel aanbiedingen. Dergelijke promoties bieden u de mogelijkheid om een smartphone zoals bijvoorbeeld de laatste nieuwe Apple iPhone in huis te halen tegen een absolute spotprijs. Dat lijkt op het eerste zicht natuurlijk erg interessant, in het bijzonder voor mensen die anders helemaal niet de mogelijkheid hebben om een dergelijk duur toestel in huis te halen, maar in de praktijk dient er toch rekening te worden gehouden met heel wat eerder vervelende voorwaarden. Zo wordt het pakket afgesloten voor een lange periode (doorgaans ettelijke jaren) waarin u dus niet de mogelijkheid heeft om van provider te veranderen. Daarnaast ligt de maandelijkse kostprijs voor het abonnement ook nog eens veelal hoger dan normaal het geval zou zijn. Dit is zo omdat de provider er uiteraard een deel van de kostprijs van de iPhone in verwerkt. Een nieuwe smartphone in huis halen voor een spotprijs wordt door gebruik te maken van een dergelijke actie dan ook meteen een stukje minder interessant.

Meer vrijheid dan bij acties mobiele telefoons

In het bijzonder voor de iPhone van Apple worden er zeer regelmatig interessante acties mobiele telefoons op de wereld losgelaten. Deze acties hebben stuk voor stuk als doel om de iPhone in combinatie met een voldoende uitgebreid abonnement toegankelijker te maken voor een grote doelgroep. Hoe we het namelijk ook draaien of keren, het is en blijft een feit dat de iPhone gewoon een erg duur toestel is. Heel wat jongeren, maar ook volwassenen hebben hierdoor niet de financiële mogelijkheden om ze in huis te halen of moeten het stellen met een aanzienlijk verouderd toestel. Door te kiezen voor een refurbished iPhone slaat u op dit vlak twee of eigenlijk zelfs drie vliegen in één klap.

Het eerste voordeel van een refurbished iPhone gaat schuil in het feit dat ze voordeliger geprijsd is dan wanneer u het toestel in kwestie nieuw zou bestellen. Deze lagere kostprijs wordt mogelijk gemaakt door het feit dat het niet gaat om een compleet nieuw, maar wel om een tweedehands toestel. Het tweede voordeel van een refurbished iPhone gaat schuil in het feit dat het niet gewoon een tweedehands toestel betreft, maar dat verschillende onderdelen uit de smartphone zijn vervangen. Bekende voorbeelden van dergelijke onderdelen zijn de batterij, de volledige behuizing evenals de knoppen en de microfoon. Hierdoor beschikt u in principe over een bijna nieuw toestel tegen een zeer interessante prijs.

Het derde voordeel van het kopen van een refurbished iPhone in vergelijking met het intekenen op één van de verschillende acties mobiele telefoons is terug te vinden in het feit dat u nooit gebonden bent aan een specifieke partij. Dit wil zeggen dat u altijd de mogelijkheid heeft om te veranderen van provider zonder dat u daarbij rekening dient te houden met verborgen kosten of andere kleine lettertjes. Het spreekt voor zich dat ook dit mooi meegenomen is.

Keuze uit een groot aantal oude en nieuwe iPhones

Een ander verschil tussen het in huis halen van een refurbished iPhone in vergelijking met acties mobiele telefoons is terug te vinden in de keuze die u kunt maken op vlak van het type toestel. Wanneer u er voor kiest om een refurbished iPhone in huis te halen is het mogelijk om een keuze te maken uit een zeer uitgebreid aanbod aan iPhone toestellen, maar dat is niet zo bij gewone acties mobiele telefoons. Dan wordt de actie namelijk doorgaans specifiek gehouden voor één enkel toestel waardoor de keuze vrij beperkt is. Kunt u hier mee leven, dan is er uiteraard geen probleem, maar vindt u het beeldscherm van bijvoorbeeld de iPhone 6 of 6 Plus te groot? Dan is het altijd leuk om de mogelijkheid te hebben om voor een iets ouder en kleiner exemplaar te kiezen!

Een net niet nieuwe iPhone tegen een scherpe prijs

Door te kiezen voor een refurbished iPhone in plaats van in te tekenen op één van de verschillende acties mobiele telefoons kiest u er voor om een zo goed als nieuw toestel in huis te halen zonder dat u daarvoor rekening dient te houden met een hoog prijskaartje. Daarnaast kiest u eveneens voor een smartphone waar u nog heel veel plezier van zult ondervinden. Zoals reeds aangegeven zijn namelijk verschillende cruciale onderdelen zoals bijvoorbeeld de batterij van de iPhone vervangen. Dit zorgt er voor dat een maximale batterijduur is gegarandeerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een net niet nieuwe iPhone? Zoek dan niet verder en ervaar zelf de voordelen van een refurbished toestel.

Kies zelf het meest geschikte abonnement

Tot slot, tekent u niet in op één van de acties mobiele telefoons, maar kiest u er voor om bijvoorbeeld hier bij Netnietnieuw.eu een refurbished iPhone in huis te halen? In dat geval kunt u volledig zelf bepalen welk abonnement voor u het interessantst is en bij welke provider u deze wenst af te sluiten. Dit is niet mogelijk door in te tekenen op één van de actuele acties mobiele telefoons. Bovendien gebeurt het afsluiten van een nieuw abonnement op deze manier voor een periode waar eigenlijk altijd van afgestapt kan worden. Met andere woorden, merkt u op een bepaald ogenblik op dat een andere provider een interessanter tarief kan aanbieden voor uw huidig abonnement? Dan kunt u zonder probleem gewoon verhuizen en dat zonder dat u rekening moet houden met vervelende, extra kosten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.