0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Een gereviseerde iPhone, dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs

Veel mensen willen maar wat graag gebruik kunnen maken van de unieke mogelijkheden waar een iPhone over beschikt, maar helaas heeft niet iedereen zomaar een groot budget beschikbaar voor het aankopen van een dergelijk toestel. Een gereviseerde iPhone in huis halen kan in dat geval de perfecte oplossing betekenen. U koopt op deze manier namelijk een bijna nieuw toestel die op vlak van werking niet te onderscheiden valt van een gloednieuw exemplaar, maar toch een behoorlijk stuk voordeliger is in aankoop. Klinkt dit voor u ook zo interessant? In dat geval is een blik werpen op de mogelijkheden van een gereviseerde iPhone voor u ongetwijfeld een goede keuze.

Wat is een gereviseerde iPhone precies?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar wat een gereviseerde iPhone precies is. Door te kiezen voor een dergelijk toestel koopt u een 100 procent goed werkende, tweedehandse iPhone waarbij alle gebruikte onderdelen werden vervangen. De nieuwe onderdelen zijn ook echt nieuw waardoor u op vlak van inhoud te maken krijgt met een uitstekend toestel die over een zeer lange levensduur zal beschikken. Bekende onderdelen die in het geval van een gereviseerde iPhone altijd worden vervangen zijn met name de batterij, de microfoon, de speakers, de knoppen en zelfs de volledige behuizing van de smartphone. Hoewel een gereviseerde iPhone dus in principe niet helemaal nieuw is valt ze op vlak van prestaties en uitstraling helemaal niet te onderscheiden van een nieuw toestel.

Waarom kiezen voor een gereviseerde iPhone?

We kunnen een groot aantal interessante redenen aangeven waarom het ook voor u een meerwaarde kan zijn om te kiezen voor een gereviseerde iPhone. In eerste instantie moet een gereviseerde iPhone op vlak van prestatievermogen bijvoorbeeld niet onder doen voor een compleet nieuw exemplaar. Daar komt bij dat ook de behuizing geen sporen van slijtage vertoont waardoor het tegenover andere mensen overkomt alsof u gewoon over een nieuw toestel beschikt. Het belangrijkste voordeel van een gereviseerde iPhone gaat evenwel schuil in het feit dat ze opvallend voordeliger is in vergelijking met een compleet nieuw toestel. Zelfs de duurste versies op de markt met een opslagcapaciteit van bijvoorbeeld 64 GB kunnen in huis worden gehaald tegen een zeer scherp prijskaartje. Op deze manier blijft een mooie iPhone voor iedereen betaalbaar.

Een iPhone wordt gereviseerd door echte experts

Veel mensen die nog nooit eerder een gereviseerd toestel hebben gekocht stellen zich de vraag of ze hier nu wel goed aan doen of niet. We begrijpen dat de eerste keer een gereviseerd toestel in huis halen altijd een beetje wennen en aftasten is, maar u kunt altijd rekenen op de best mogelijke kwaliteit. iPhones die worden gereviseerd worden dan ook altijd onder handen genomen door echte experts met een uitstekende kennis van zaken. Vooraleer het toestel te koop wordt aangeboden wordt ze bovendien ook nog eens grondig gecontroleerd en uitgetest waardoor u er als koper echt zeker van kunt zijn dat u kiest voor een perfect toestel met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Geleverd met 12 maanden garantie

Wanneer u er uiteindelijk voor kiest om een gereviseerde iPhone in huis te halen zult u natuurlijk graag een beetje extra zekerheid willen. Niemand vindt het namelijk fijn wanneer zijn of haar smartphone na een korte periode de geest geeft. In het geval van een gereviseerde iPhone hoeft u hier werkelijk geen moment van wakker te liggen. Of u er nu voor kiest om een oudere iPhone 4 of iPhone 4S aan te kopen of u kiest voor de vrij recente iPhone 6, in al deze gevallen beschikt u over een bijna compleet nieuw toestel waar u gedurende een zeer lange periode genot van zult ondervinden. Omdat wij er van overtuigd zijn dat de gereviseerde iPhones uit het aanbod hier bij Netnietnieuw.eu over een uitmuntende kwaliteit beschikken geven we onze klanten bij aankoop altijd 12 maanden garantie.

Welke gereviseerde iPhone in huis halen?

Door de jaren heen zijn er door Apple heel veel verschillende smartphones op de markt gebracht. Het is dan ook niet zo vreemd dat het aanbod aan gereviseerde iPhones vandaag de dag bijzonder uitgebreid is. Voor welke van de verschillende iPhones op de markt u uiteindelijk zult kiezen is een beetje afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, maar ook van bijvoorbeeld het budget dat u voor handen heeft. Daarnaast wil niet iedereen noodzakelijkerwijs over de laatste nieuwe iPhone kunnen beschikken waardoor een wat ouder exemplaar prima kan volstaan.

Hier bij Netnietnieuw.eu hebben we er in ieder geval voor gekozen om een zeer ruim assortiment boordevol met wat oudere, maar ook met vrij recente versies van de iPhone samen te stellen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de iPhone 4 of iPhone 4S omdat deze over een klein en zeer handig beeldscherm beschikt? In dat geval kunt u deze probleemloos bij ons in huis halen. Heeft u het evenwel meer begrepen op een iPhone 5 of een iPhone 6 omdat deze een wat groter scherm aan boord hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Naar welke gereviseerde iPhone u met andere woorden ook op zoek bent, er is voor iedereen een iPhone terug te vinden die alle verwachtingen zal weten in te lossen hier bij Netnietnieuw.eu.

Nieuw en geseald geleverd

Heeft u uiteindelijk een keuze gemaakt tussen de verschillende gereviseerde iPhones uit het assortiment hier bij Netnietnieuw.eu? Wilt u graag een bepaald toestel bestellen? In dat geval zal het u goed doen om te weten dat deze steeds nieuw en geseald wordt geleverd. U ontvangt de bestelde iPhone dus echt als nieuw en dat in de originele doos.

Gereviseerde iPhone kopen bij Netnietnieuw.eu

Bent u ondertussen ook overtuigd van de vele interessante voordelen die gepaard gaan met het in huis halen van een gereviseerde iPhone? Wilt u omwille van deze reden ook graag een dergelijk toestel in huis halen? Dat kan hier bij Netnietnieuw.eu! Wij maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal gereviseerde iPhones gaande van de wat oudere iPhone 4 tot aan de iPhone 6 met een opslagcapaciteit van 64 GB. Bovendien spreekt het voor zich dat onze iPhone toestellen verkrijgbaar zijn in tal van verschillende kleuren waardoor er voor iedereen een toestel naar wens in ons assortiment is terug te vinden. Wil jij ook een gereviseerde iPhone in huis halen? Aarzel dan zeker en vast niet langer en bestel ze vandaag nog tegen een zeer interessante prijs hier bij Netnietnieuw.eu!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.