0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Een voordelige net niet nieuwe telefoon bestellen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Wilt u een telefoon bestellen? In dat geval zijn er verschillende factoren waar u altijd bij stil zult willen blijven staan. Eén van de belangrijkste factoren is uiteraard de kostprijs van de telefoon. Bij een telefoon bestellen wilt u natuurlijk kunnen rekenen op heel wat interessante functies, maar dat neemt niet weg dat ook het prijskaartje dat er aan verbonden is bijzonder belangrijk is. Een telefoon bestellen nieuw is bovendien in het geval van bijvoorbeeld een iPhone lang niet voor iedereen mogelijk, net omdat de aankoopprijs zo hoog ligt. Een refurbished telefoon bestellen kan dan een zeer interessant alternatief zijn. Door te kiezen voor een refurbished iPhone kunt u namelijk de aankoopprijs drukken en dat terwijl u beschikt over een zo goed als nieuw toestel. Wilt u dus een net niet nieuwe telefoon bestellen tegen een zeer interessante prijs die u toch van alle functies voorziet die u wenst? Dan zult u merken dat een refurbished toestel enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt.

Waarom een refurbished telefoon bestellen?

Er zijn meerdere interessante voordelen verbonden aan het bestellen van een refurbished telefoon. Veel mensen denken dat het eigenlijk gewoon om een tweedehands toestel gaat, maar dat is niet correct. Het belangrijkste verschil tussen een standaard tweedehandse telefoon en een refurbished uitvoering gaat schuil in het feit dat bij deze laatste verschillende onderdelen zijn vervangen. Een bekend onderdeel dat altijd wordt vervangen is de batterij. Een tweedehands telefoon bestellen die reeds enkele jaren oud is kan er namelijk voor zorgen dat u genoegen dient te nemen met een aanzienlijk mindere batterijduur en dat is voor veel gebruikers van een smartphone toch een echte doorn in het oog. Dit hoeft gelukkig niet het geval te zijn. Door een refurbished toestel te bestellen is dat namelijk niet zo. Dan is de batterij vervangen waardoor u gewoon kunt rekenen op de meest optimale batterijduur.

De batterij is niet het enige onderdeel welke bij een refurbished telefoon wordt vervangen. Dit geldt met name ook voor de microfoon evenals de speakers en wat ook te denken van de onderdelen die de uitstraling van de telefoon bepalen? Met name de complete behuizing evenals alle knoppen worden bij een refurbished telefoon immers ook vervangen door nieuwe exemplaren. Dit zorgt er voor dat met name een refurbished iPhone eigenlijk niet of nauwelijks te onderscheiden valt van een compleet nieuw exemplaar.

Refurbished telefoon bestellen met garantie

Een refurbished telefoon bestellen is niet uitsluitend interessant omwille van het feit dat er verschillende oude onderdelen in werden vervangen, er is meer. Wanneer u er voor kiest om een tweedehandse telefoon te bestellen zult u kunnen vaststellen dat deze doorgaans over geen garantie meer beschikt. Dat geldt wel voor een refurbished toestel. Een refurbished telefoon bestellen zorgt er namelijk voor dat u steeds kunt rekenen op een garantieperiode van 12 maanden. Is er binnen deze periode sprake van een bepaald defect, dan kunt u dus op beide oren slapen. Ook dit is een niet onbelangrijk voordeel welke een refurbished telefoon bestellen met zich meebrengt.

Telefoon bestellen met originele accessoires

Wilt u een telefoon bestellen? In dat geval zult u niet alleen het toestel zelf in huis willen halen, maar heeft u wellicht ook nood aan verschillende accessoires. Wanneer u een nieuw toestel heeft aangekocht worden er altijd bepaalde standaard accessoires meegeleverd zonder dat u daarvoor nog rekening dient te houden met een bepaalde meerprijs. Dat geldt niet altijd wanneer u een tweedehandse telefoon aankoopt, in tegendeel. Het gebeurt erg vaak dat zelfs de doos niet standaard wordt meegeleverd of deze in een bijzonder slechte staat verkeerd. Een refurbished telefoon bestellen zorgt er voor dat u hier niet wakker van hoeft te liggen. Bij het kopen van een refurbished toestel worden de originele accessoires immers altijd meegeleverd en wordt het toestel geleverd in de doos en gesealed. Zo heeft u het gevoel alsof u een echt volledig nieuwe iPhone in huis haalt.

Een prima alternatief voor een nieuwe iPhone

Een nieuwe iPhone bestellen behoort op financieel vlak lang niet voor iedereen tot de mogelijkheden. Het is namelijk algemeen bekend dat er aan een dergelijk toestel vaak een zeer hoog prijskaartje verbonden is. Door te kiezen voor een refurbished telefoon ligt de aankoopprijs een gevoelig stukje lager en dat terwijl u toch echt exact dezelfde telefoon bestelt. Een refurbished telefoon bestellen is dan ook een perfect alternatief voor mensen die weliswaar een iPhone in huis willen halen, maar daarvoor slechts een beperkt budget beschikbaar hebben. Bovendien kan u net als in de winkel een keuze maken uit een zeer groot aantal verschillende refurbished toestellen waardoor u steevast kiest voor precies dat toestel welke perfect in lijn zal liggen met uw vooropgestelde verwachtingen.

Geen verplichtingen zoals bij een bundel

Een losse, refurbished telefoon bestellen is bovendien sowieso veel interessanter dan er voor kiezen om een nieuwe iPhone aan te schaffen door middel van een bundel. In dit geval dient u er namelijk rekening mee te houden dat u doorgaans te maken krijgt met een toestel voorzien van een simlock. Dit zorgt er voor dat u niet zomaar over kunt stappen naar een andere provider zonder dat u een nieuw toestel aankoopt. Bij een refurbished telefoon bestellen is dat wel het geval. De telefoon in kwestie beschikt dan immers niet over een simlock waardoor u gewoon zonder probleem kunt veranderen van provider.

Uw telefoon bestellen bij Netnietnieuw.eu

De unieke voordelen die het bestellen van een refurbished toestel met zich meebrengt zorgen er voor dat zeer veel mensen hierin geïnteresseerd zijn. Indien u er voor kiest om een dergelijk toestel te bestellen hier bij Netnietnieuw.eu kunt u niet enkel en alleen een keuze maken uit een ruim assortiment aan refurbished iPhones, daarnaast bent u ook nog eens altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Tel daar ook nog eens bij op dat wij een garantie aanbieden van 12 maanden en het mag duidelijk zijn dat een telefoon bestellen hier bij Netnietnieuw.eu absoluut enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Ook een nieuwe telefoon bestellen die net niet nieuw is en tegen een subliem prijskaartje? Zoek dan niet verder en ontdek ons assortiment met refurbished iPhones nu hier bij Netnietnieuw.eu!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.