0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Goed alternatief voor aanbiedingen mobiele telefoon

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Een goede mobiele telefoon is vandaag de dag uiteraard onmisbaar. We doen dan ook veel meer met onze mobiel dan vroeger het geval was. Daar waar we in eerste instantie het toestel gebruikten om gewoon naar elkaar te bellen of een berichtje te versturen wordt er tegenwoordig ook heel wat mee opgezocht, ingepland en zelfs gemeten. Dit alles zorgt er voor dat de nood aan een geavanceerdere gsm groot is geworden, maar daar staat tegenover dat lang niet iedereen over voldoende budget beschikt om een echte smartphone in huis te halen. In een poging om de prijs te drukken wordt er dan ingetekend op één van de aanbiedingen mobiele telefoon die op dat ogenblik worden aangeboden. Dat lijkt in de praktijk echter heel wat minder interessant dan u op het eerste zicht zou verwachten. Wilt u ook intekenen op één van de actuele aanbiedingen mobiele telefoon? Vooraleer u dat doet stellen we graag een toch wel veel interessanter alternatief aan u voor.

De nadelen van aanbiedingen mobiele telefoon

Bijna elke nieuwe gsm van een groot merk welke op de markt wordt gebracht wordt tegenwoordig geïntroduceerd met een aanbieding van één of vaak zelfs meerdere providers. Door het intekenen op één van deze aanbiedingen mobiele telefoon voor een periode van ettelijke jaren wordt het op deze manier mogelijk om een smartphone in huis te halen die al uw verwachtingen zal weten in te lossen en dat zonder dat er rekening moet worden gehouden met een hoge kostprijs. De laatste nieuwe iPhone of Samsung smartphone kopen voor een ongeziene kostprijs in combinatie met een kwalitatief abonnement? Het lijkt een droom!
 

Eigenlijk is het ook een beetje een droom. Ondanks het feit dat u daadwerkelijk de laatste nieuwe mobiel in huis kunt halen tegen een prijs die u nooit voor mogelijk had durven te houden is het namelijk zo dat u wel vast komt te zitten aan een bepaald (langdurig) abonnement. Dit beperkt u toch een beetje in uw bewegingsvrijheid. Even overstappen is wanneer u intekent op één van de aanbiedingen mobiele telefoon dus niet meer mogelijk, tenzij u de hoge kosten voor lief wenst te nemen. Over hoge kosten gesproken, ook dit is iets waar u rekening mee zult willen houden.

Hoge kosten bij aanbiedingen mobiele telefoon

De scherpere kostprijs die wordt aangerekend voor het toestel dat wordt aangeboden wordt immers grotendeels verrekend in het prijskaartje van het abonnement. Veel mensen denken dus dat ze met de aanbiedingen mobiele telefoon een gouden zaak doen, maar in de praktijk pakt dit vaak compleet anders uit. Gaat u de totale kostprijs van het abonnement met het toestel in detail bekijken? Dan ziet u dat er helemaal geen sprake is van een voordeel, zeker niet wanneer u de meest markt conforme prijzen mee in overweging neemt. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat moet u dan precies doen wanneer u een kwalitatieve en veelzijdige smartphone wenst te kopen voor een betaalbare prijs? Dan kiest u voor een refurbished exemplaar!

Een refurbished mobiel tegen de best mogelijke prijs

We onderscheiden vandaag de dag twee verschillende soorten van gebruikte telefoons. Zo zijn er de gewone gebruikte exemplaren, maar kunt u eveneens kiezen voor een zogenaamd refurbished toestel. Het verschil tussen beide toestellen lijkt op het eerste zicht misschien vrij beperkt, maar dat is het niet. Er is een structureel verschil merkbaar die ongetwijfeld uw interesse zal weten te wekken. Bovendien hoeft u door te kiezen voor één van deze beide soorten toestellen uiteraard helemaal geen rekening te houden met (extra) maandelijkse kosten en is er ook geen sprake van een contractperiode. Alleen al omwille van deze reden kan het dan ook een absolute aanrader zijn om te kiezen voor een refurbished iPhone of andere smartphone.
 

Een gebruikt toestel aanschaffen schrikt veel mensen op het eerste zicht een beetje af. U weet immers helemaal niet wat er allemaal met het toestel is gebeurd, hoe er mee is omgesprongen, etc. Door te kiezen voor een refurbished toestel is dat wel even anders. Bij een dergelijke smartphone is het namelijk zo dat er verschillende onderdelen zijn vervangen. Het betreft hier onder meer de volledige behuizing, maar ook de knoppen waar het toestel mee is uitgerust, de batterij evenals de speakers en microfoon. Op deze manier worden verschillende van de meest vatbare onderdelen van een gsm vervangen waardoor u eigenlijk te maken krijgt met een net niet nieuwe smartphone.

Inclusief garantie en accessoires

Niet intekenen op één van de actuele aanbiedingen mobiele telefoon en in plaats daarvan kiezen voor een tweedehands of refurbished toestel zorgt er aldus voor dat u over een haast nieuw toestel beschikt, maar dan wel zonder dat er rekening moet worden gehouden met een torenhoog prijskaartje. Bovendien zult u kunnen vaststellen dat er geen verborgen kosten zijn en u ook niet verplicht bent om een bepaald contract af te sluiten. Wilt u bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een prepaid simkaart? Dan is dat uiteraard perfect mogelijk. Om het geheel nog interessanter te maken kunt u bovendien bij een refurbished iPhone of andere smartphone ook altijd rekenen op een garantieperiode van 12 maanden hier bij Netnietnieuw.eu en worden alle accessoires evenals de originele verpakking meegeleverd!

Nood aan een groot scherm? Geen probleem!

De populariteit waar tablets vandaag de dag (met de iPad op kop uiteraard) over beschikken heeft duidelijk gemaakt dat mensen de beschikking hebben over een groot scherm erg belangrijk vinden. Dit geldt evenwel niet alleen voor de iPad of andere tablets, maar ook voor de smartphone waar mensen dagelijks mee op zak lopen. Op het eerste zicht lijkt het grote scherm misschien wel een beetje onhandig, maar eenmaal er aan gewend zult u kunnen vaststellen dat u niet snel nog naar een kleinere smartphone zult grijpen, in tegendeel. Wilt u graag ook een smartphone met een groot beeldscherm in huis halen tegen een scherp prijskaartje? Dat is geen enkel probleem wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een refurbished iPhone 6 hier bij Netnietnieuw.eu.

Alternatief voor aanbiedingen mobiele telefoon

Aanbiedingen mobiele telefoon mogen op het eerste zicht dan wel zeer interessant lijken, in de praktijk is dat veelal niet het geval. De hoge kosten die voor het abonnement in rekening worden gebracht gecombineerd met de doorgaans zeer lange looptijd van dergelijke contracten zorgt er zelfs voor dat er nauwelijks sprake kan zijn van ook maar enig financieel voordeel. Wilt u, uw (financiële) vrijheid kunnen behouden? Dan is het de moeite waard om te kiezen voor het in dit blogartikel voorgestelde, veel interessantere alternatief voor aanbiedingen mobiele telefoon. Een refurbished toestel kopen zorgt er niet alleen voor dat u kunt rekenen op een op en top betaalbaar prijskaartje, daarnaast beschikt u over een zo goed als nieuw toestel en dat zonder dat u met ook maar enige verplichting te maken krijgt. Klinkt dit voor u ook wel als muziek in de oren? Vergeet dan die aanbiedingen mobiele telefoon en haal vandaag nog één van de verschillende gebruikte of refurbished telefoons in huis te halen hier bij Netnietnieuw.eu!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.