0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wat is nu echt de interessantste Apple aanbieding?

Apple heeft een beetje de vervelende gewoonte om ieder jaar opnieuw uit te pakken met een gloednieuwe smartphone. Dit is voor veel mensen een vervelende gewoonte omdat ze graag altijd mee willen zijn met de laatste nieuwe trends en mogelijkheden op smartphone gebied. Lang niet iedereen beschikt op dit vlak evenwel over voldoende budget om zomaar ieder jaar opnieuw een kleine duizend euro uit te geven aan een nieuwe mobiele telefoon. Dat is ook helemaal nergens voor nodig. Bij de lancering van een nieuwe iPhone wordt er doorgaans altijd een speciale Apple aanbieding gehouden. Niet zelden worden deze Apple aanbieding evenwel gelinkt aan een abonnement of pakket welke moet worden afgesloten. Voor de gebruiker is een dergelijke aanbieding dan ook veel minder interessant dan ze op het eerste zicht lijkt.

Een Apple aanbieding in combinatie met abonnement

We zien het zeer vaak gebeuren bij de lancering van een gloednieuwe Apple smartphone dat heel wat providers uitpakken met een ronduit spectaculaire aanbieding. Soms wordt het toestel zelfs aangeboden voor de ongelofelijke prijs van 1 euro. Iedereen weet echter dat dit niet echt mogelijk is en er dus een addertje onder het gras moet zitten. Dat is ook zo. Bij een dergelijke Apple aanbieding wordt u als klant namelijk altijd verplicht om in te tekenen op een bepaald pakket of abonnement. Dit brengt twee vervelende nadelen met zich mee.
 

In eerste instantie zorgt een dergelijke verplichting er voor dat u niet over de mogelijkheid beschikt om zelf uw provider te kiezen. Dit is reeds vervelend, maar er is meer. U bent namelijk doorgaans verplicht om een abonnement af te sluiten met een looptijd van niet zomaar één maand, maar wel van meerdere jaren. Niet zelden loopt een pakket met een Apple aanbieding drie tot vijf jaar. Dit betekent in theorie ook dat u tijdens deze periode niet kunt intekenen op een nieuwe aanbieding. Doet u dat wel, dan zult u geconfronteerd worden met twee periodiek te betalen kosten en dan worden uw smartphones opeens wel heel erg duur.
 

Een tweede nadeel hebben we eigenlijk reeds aangegeven. Een Apple aanbieding mag er dan wel voor zorgen dat u, uw nieuwe smartphone kunt kopen tegen een absolute spotprijs, op het einde van de rit zult u altijd meer geld hebben betaald dan dat u er daadwerkelijk aan heeft verdiend. In combinatie met het feit dat u voor ettelijke jaren vast hangt aan dezelfde provider kunnen we gerust stellen dat deze situatie dus eigenlijk voor u helemaal niet interessant is, in tegendeel.

Een alternatief voor een Apple aanbieding

Toch kiezen veel mensen er ieder jaar opnieuw voor om zomaar in te tekenen op de Apple aanbieding die door een bepaalde winkel of provider wordt aangeboden. Dit is niet zo vreemd, in tegendeel. Veel fans van het merk denken namelijk dat het hun enige kans is om die nieuwe mooie Apple iPhone in huis te halen tegen een betaalbare prijs. Laat ons meteen aangeven dat dit absoluut niet zo is, in tegendeel. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een zogenaamde refurbished iPhone te kopen. Goed, u moet het dan doen met een iPhone van een iets oudere generatie, maar dat neemt niet weg dat u wel degelijk kunt genieten van alle snufjes die Apple voor hun gebruikers in petto heeft. Aan het bestellen van een refurbished iPhone zijn zowel verschillende zeer interessante voordelen verbonden.
 

Het eerste belangrijke voordeel in vergelijking met een standaard Apple aanbieding gaat schuil in het feit dat u bij het kopen van een refurbished toestel nooit wordt verplicht om een abonnement af te sluiten. De toestellen die bijvoorbeeld worden aangeboden hier bij Netnietnieuw.eu zijn dan ook allemaal simlock vrij waardoor u als gebruiker perfect over de mogelijkheid beschikt om te kiezen voor die ene provider die uw voorkeur wegdraagt. Omwille van het feit dat er geen verplichting geldt om een abonnement of ander pakket af te sluiten wordt u ook niet geconfronteerd met periodieke kosten zoals bij een gewone Apple aanbieding vaak wel het geval is. U betaalt één keer een zeer scherpe prijs voor uw toestel en dat is alles!

Wat zijn refurbished iPhones precies?

Veel mensen zijn zich er nog niet helemaal van bewust wat een refurbished iPhone nu precies is. Een dergelijk toestel wordt dan ook nog steeds vaak bestempeld als een gewoon tweedehands systeem. Dat is evenwel niet zo, in tegendeel. Bij een gewone tweedehandse iPhone is het namelijk zo dat u het toestel overneemt in de staat waarin deze zich bevindt. Dit wil zeggen dat er geen onderdelen worden vervangen waardoor u soms te maken krijgt met een toestel die nog maar over een beperkte(re) levensduur beschikt. Dat is bij een refurbished systeem niet zo, in tegendeel. Bij een refurbished iPhone zijn de gebruikte onderdelen namelijk vervangen.
 

In de praktijk zorgt bovenstaande er voor dat bij een refurbished toestel niet alleen de behuizing, maar bijvoorbeeld ook de batterij, de speakers en de microfoon worden vervangen. U zult dan ook bij een dergelijk toestel altijd merken dat er geen gebruikssporen aanwezig zijn. Bovendien wordt uw aangekochte iPhone ook nog eens geleverd in de originele verpakking welke uiteraard gesealed is en voorzien is van alle accessoires die normaal bij het toestel in kwestie worden geleverd. Zo beschikt u over een iPhone die werkelijk zo goed als nieuw is, maar dan wel zonder dat u er de hoofdprijs voor dient te betalen!

Veel interessanter dan een gewone Apple aanbieding!

Na het lezen van bovenstaande zult u het er met ons over eens zijn dat een refurbished iPhone in huis halen niet zelden veel interessanter is dan intekenen op een standaard Apple aanbieding. U beschikt na het kopen namelijk over geen enkele financiële verplichting meer, u haalt een toestel in huis die er werkelijk subliem uitziet en waarbij de cruciale onderdelen zijn vervangen waardoor een uitstekende levensduur altijd is gegarandeerd. Bovendien worden zowel onze refurbished als onze gebruikte iPhone toestellen aangeboden tegen een uitermate interessante prijskaartje waardoor een iPhone opeens voor werkelijk iedereen betaalbaar wordt. Wilt u met andere woorden ook graag gebruik kunnen maken van een iPhone, maar heeft u onvoldoende budget voor een gloednieuw toestel? Vergeet het dan om in te tekenen op een gewone Apple aanbieding en kies er voor om een interessant, refurbished toestel in huis te halen hier bij Netnietnieuw.eu!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.