0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wat maakt een refurbished iPhone zo interessant?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0

Steeds meer mensen kiezen er voor om een refurbished toestel zoals een refurbished iPhone in huis te halen. De reden voor deze keuze hoeven we helemaal niet ver te zoeken. In vergelijking met een compleet nieuwe iPhone is een refurbished toestel namelijk heel wat voordeliger terwijl ze ook nog eens heel wat interessante voordelen heeft ten opzichte van gewone, tweedehandse iPhones. In tegenstelling tot deze laatste zijn er bij de refurbished uitvoeringen namelijk verschillende onderdelen vervangen waardoor u eigenlijk over een haast nieuwe smartphone beschikt. Bent u ook geïnteresseerd in het aanschaffen van een refurbished iPhone? Lees dan snel verder en ontdek welke voordelen een refurbished toestel precies allemaal met zich meebrengt.

Verschillende onderdelen vervangen

Wanneer u er voor kiest om een refurbished toestel zoals een iPhone in huis te halen is het altijd interessant om te weten dat er verschillende gebruikte onderdelen zijn vervangen. Eén van de belangrijkste onderdelen van een smartphone en dus zeker ook van een iPhone is de batterij. Kiest u er voor om geen refurbished, maar een tweedehands toestel te kopen? Dan beschikt u over een batterij die eigenlijk reeds verschillende jaren is gebruikt waardoor de capaciteit aanzienlijk is afgenomen. Bij een refurbished iPhone is dat niet zo. In het geval van een refurbished toestel werd namelijk de batterij vervangen waardoor u kunt rekenen op de meest optimale batterijduur. Dat is als vanzelfsprekend altijd mooi meegenomen.

De batterij is niet het enige onderdeel van een refurbished toestel welke wordt vervangen. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de microfoon, de speakers evenals de knoppen? Verder vinden mensen het altijd belangrijk dat hun toestel er gewoon piekfijn uitziet en ook dat is bij een refurbished iPhone altijd het geval. De complete behuizing is bij een refurbished toestel namelijk vervangen waardoor het helemaal als nieuw lijkt. Ondanks het feit dat een refurbished iPhone dus niet honderd procent nieuw is moet het toch gezegd dat het er zeer dicht bij aanleunt.

Uitvoerige controle door echte experts

Alle refurbished iPhone toestellen worden vooraleer ze worden verkocht nog uitvoerig gecontroleerd door echte experts. Dit zorgt er voor dat u er absoluut zeker van kunt zijn dat u beschikt over een toestel die op en top in orde is. Dit levert u met andere woorden de zekerheid die u normaal uitsluitend heeft wanneer u een compleet nieuw toestel in huis haalt.

Altijd 12 maanden garantie

Een ander uniek voordeel welke is verbonden aan een refurbished toestel is dat u hierbij telkens kunt rekenen op een garantie van 12 maanden. Hier kunt u bij het kopen van een standaard tweedehands toestel uiteraard alleen maar van dromen. Dat is nog niet alles. Wanneer u een standaard tweedehands toestel aankoopt is het altijd nog maar de vraag of u bijvoorbeeld ook de beschikking heeft over alle originele accessoires en in welke staat de doos zal verkeren. Dat is bij een refurbished toestel niet zo, in tegendeel. Deze wordt immers altijd netjes sealed in de doos geleverd en voorzien van alle standaard accessoires.

Keuze uit een groot aantal refurbished toestellen

Steeds vaker worden smartphones als refurbished toestel opnieuw aangeboden. Dat zorgt er wat de iPhone betreft voor dat u een keuze kunt maken uit heel wat verschillende refurbished versies. Lang niet iedereen is bijvoorbeeld fan van de iPhone 6 of de iPhone 6S. Deze versies van de iPhone staan er om bekend over een zeer groot beeldscherm te beschikken. Dit zorgt er uiteraard voor dat alle informatie op meer overzichtelijke wijze wordt weergegeven, maar daarnaast is zo'n groot toestel lang niet voor iedereen even handig. Wat bijvoorbeeld te denken van mensen die actief zijn in de bouwsector? Zij geven wellicht de voorkeur aan het kleinere beeldscherm van bijvoorbeeld de iPhone 4S of de iPhone 5(S). Het spreekt voor zich dat ook dergelijke toestellen in refurbished uitvoering verkrijgbaar zijn.

Refurbished niet te onderscheiden van nieuw

Een refurbished toestel mag niet omschreven worden als helemaal nieuw (want dat is het niet), maar het moet wel gezegd dat refurbished toestellen eigenlijk nauwelijks te onderscheiden vallen van nieuwe. Zoals u reeds heeft kunnen lezen is er visueel werkelijk helemaal geen enkel verschil vast te stellen. Ook op vlak van prestaties zult u evenwel merken dat een refurbished iPhone niet hoeft onder te doen voor een compleet nieuw toestel. Uiteraard spreekt het voor zich dat de vervangen batterij hier deels voor verantwoordelijk is. Bij een toestel van ettelijke jaren oud is het namelijk veelal zo dat er aanzienlijk moet worden ingeboet op vlak van batterijduur. Dit is bij een refurbished toestel niet zo waardoor gebruikers er werkelijk met veel plezier gebruik van zullen maken.

Financieel erg interessant

Tot slot uiteraard nog een extra belangrijk voordeel van een refurbished toestel. Ondanks het feit dat het een bijna nieuw toestel is zult u immers merken dat deze wordt aangeboden tegen een bijzonder interessant prijskaartje. De beperkte prijs van een refurbished iPhone zorgt er bijvoorbeeld voor dat een veel grotere doelgroep kan worden aangesproken. We vertellen u namelijk waarschijnlijk niets nieuws wanneer we u zeggen dat een nieuwe iPhone voor veel mensen onbetaalbaar is. Door een refurbished toestel te kopen kunt u al snel ettelijke honderden euro's uitsparen en dat is voor iedereen mooi meegenomen. Kiest u bovendien voor een iets oudere iPhone? In dat geval zult u merken dat de refurbished uitvoeringen zomaar even op financieel vlak nog heel wat interessanter zijn. Ook wanneer u voor één van uw kinderen op zoek bent naar een complete, eigentijdse, maar toch betaalbare smartphone is een refurbished iPhone aanschaffen beslist een goed idee.

Een refurbished iPhone bestellen bij Netnietnieuw.eu

Bent u na het lezen van bovenstaande ook overtuigd geraakt van de vele interessante voordelen die het kopen van een refurbished toestel zoals bijvoorbeeld een iPhone met zich meebrengt? In dat geval kunt u er voor kiezen om een refurbished iPhone te bestellen hier bij Netnietnieuw.eu. Door het plaatsen van een dergelijke bestelling bij ons kunt u niet uitsluitend rekenen op een bijna nieuw toestel, daarnaast haalt u ze ook nog eens in huis tegen een zeer interessante prijs en met 12 maanden garantie. Wilt u dus eveneens een iPhone in huis halen, maar dan wel zonder dat u daarvoor de hoofdprijs dient te betalen? Dan is kiezen voor een refurbished exemplaar uit het aanbod hier bij Netnietnieuw.eu een absolute aanrader!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.