0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Welke aanbiedingen GSM zijn echt interessant?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • Geplaatst in GSM aanbiedingen
  • 0

Ieder jaar opnieuw worden er heel wat op het eerste zicht erg interessante aanbiedingen GSM de wereld ingestuurd die eigenlijk helemaal niet zo interessant blijken te zijn wanneer we ze meer in detail gaan bekijken. Toch tekenen heel wat mensen telkens weer op dergelijke aanbiedingen GSM in omdat ze gewoon een iPhone in huis willen halen tegen een interessante prijs. Eigenlijk is dit zonde, want wanneer u een nieuwe telefoon in huis haalt door één van de verschillende aanbiedingen GSM op de markt zult u al snel kunnen vaststellen dat de aanbieding op financieel vlak helemaal niet zo interessant is als u op het eerste zicht dacht. Bent u hier ook van overtuigd en bent u daarom op zoek naar een interessant alternatief? Dan hebben wij misschien wel de perfecte oplossing voor u!

Wat maakt refurbished iPhones zo interessant?

Ondanks het feit dat ze er wel zo uitzien moet het gezegd dat refurbished iPhones geen nieuwe toestellen zijn. Het betreft dus wel degelijk reeds gebruikte toestellen, maar waar diverse onderdelen van zijn vervangen. Dit is een niet onbelangrijk verschil in vergelijking met aanbiedingen GSM waarbij het wel degelijk gaat om nieuwe toestellen. Bij een refurbished iPhone is het zo dat meerdere onderdelen zijn vervangen door experts vooraleer ze terug worden verkocht. Het betreft hier doorgaans onderdelen zoals de batterij, de microfoon, de speakers, de knoppen evenals de complete behuizing waar het toestel over beschikt. Hoewel het dus geen echt nieuw toestel is mogen we het toch gerust bestempelen als een net niet nieuw exemplaar. Het feit dat cruciale onderdelen zoals bijvoorbeeld de batterij zijn vervangen zorgt er evenwel voor dat u toch kunt rekenen op een perfecte levensduur. Ondanks het feit dat een refurbished iPhone niet echt helemaal nieuw is zult u verder in dit artikel toch ondervinden dat een dergelijk exemplaar veel interessanter is dan wat de vele aanbiedingen GSM u proberen te doen geloven. Het mag dan ook nu reeds duidelijk zijn, een echt voordelige iPhone koopt u niet door gebruik te maken van één van de verschillende aanbiedingen GSM, maar kunt u wel realiseren door te kiezen voor een refurbished exemplaar.

Een gebruikte iPhone, kwaliteit tegen een lage prijs

Eigenlijk wil iedereen tegenwoordig wel de beschikking hebben over een iPhone. Het is echter geen geheim dat deze toestellen in de markt worden gezet voor een meer dan behoorlijke kostprijs. Dit zorgt er voor dat lang niet iedereen zomaar over voldoende financiële middelen beschikt om deze nieuw te kopen. Dat hoeft gelukkig ook niet. U kunt er immers ook uitstekend voor kiezen om een gebruikte iPhone te kopen. Een dergelijk toestel mag dan wel reeds gebruikt zijn, wanneer u ze bijvoorbeeld aankoopt hier bij Netnietnieuw.eu zult u merken dat deze over minimale gebruikssporen beschikken waardoor u eigenlijk beschikt over een toestel dat haast nieuw is, maar dan wel tegen een veel interessantere prijs. Wilt u met andere woorden kunnen genieten van de zeer interessante mogelijkheden die een iPhone met zich meebrengt, maar dan wel zonder de hoofdprijs te betalen? In dat geval kan gebruikmaken van een gebruikt toestel altijd interessant zijn!

Interessanter dan pakketaanbiedingen

In een poging om de prijs te drukken kiezen veel mensen die een iPhone willen kopen er voor om gebruik te maken van een zogenaamde bundel aanbieding. Door in te tekenen op een dergelijke aanbieding is het veelal mogelijk om het toestel in huis te halen voor een zeer voordelige prijs, zolang u maar intekent op een abonnement voor een langdurige periode. Dit mag op het eerste zicht dan wel zeer interessant lijken (het toestel wordt immers echt voor een spotprijs in huis gehaald), het wordt al snel duidelijk dat een deel van de prijs van het toestel gewoon in de maandelijkse kosten is verrekend. Dit zorgt er dus eigenlijk voor dat er niet echt sprake is van een financieel voordeel. Bovendien kunt u niet zomaar meer overstappen van provider omdat u een contract heeft getekend bij uw provider voor een langere periode. We durven dan ook gerust te stellen dat dit soort aanbiedingen GSM absoluut niet zo interessant zijn als ze op het eerste zicht misschien mogen lijken.

Een refurbished iPhone, beter dan aanbiedingen GSM

Het stoot veel mensen die een iPhone willen aanschaffen tegen een scherpe prijs tegen de borst dat een refurbished toestel niet helemaal nieuw is. Dit klopt uiteraard, maar ze is wel zo goed als nieuw. Door er voor te kiezen om ene refurbished iPhone aan te schaffen zult u bovendien merken dat u met veel minder zaken rekening dient te houden in vergelijking met de standaard aanbiedingen GSM. Bovendien beschikt u over een toestel waar u probleemloos heel wat jaren mee zult kunnen werken. Diverse vatbare onderdelen van het toestel, zoals de batterij, de microfoon evenals de speakers en de knoppen zijn immers vervangen. Dit geldt bovendien ook voor de volledige behuizing waar het toestel over beschikt. We durven dan ook absoluut met zekerheid te stellen dat kiezen voor een refurbished iPhone heel wat interessanter is dan kiezen voor aanbiedingen GSM die er eigenlijk alleen op het eerste zicht echt interessant uit zien.

Aanbiedingen GSM vergelijken

Bent u nog niet helemaal overtuigd van het feit dat het kopen van een refurbished iPhone op financieel vlak veel interessanter is dan in te tekenen op één van de verschillende aanbiedingen GSM die er tegenwoordig op de markt zijn terug te vinden? In dat geval is het altijd interessant om eens een objectieve vergelijking uit te voeren. Een dergelijke vergelijking uitvoeren zal namelijk aan het licht brengen dat de op het eerste zicht interessantste aanbiedingen GSM worden afgesloten voor een bijzonder lange looptijd. Niet zelden is er dan ook sprake van een contractuele verplichting voor een termijn van vier of vijf jaar. Ook dit is iets waar u geen rekening mee dient te houden wanneer u gewoon een losse, refurbished iPhone of andere telefoon in huis haalt.

Een voordelige iPhone zonder aanbiedingen GSM

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat de aanbiedingen GSM die u een gloednieuwe smartphone beloven voor een absolute spotprijs helemaal niet zo interessant zijn als ze op het eerste zicht lijken, in tegendeel. Bent u dan ook met andere woorden nog op zoek naar een interessante mogelijkheid om een net niet nieuwe iPhone in huis te halen tegen een wel erg scherpe prijs? Durf dan gerust af te stappen van de niet zo interessante aanbiedingen GSM en kies er vandaag nog voor om een refurbished iPhone te bestellen hier bij Netnietnieuw.eu!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.